Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik gibi faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kanatlar zarfında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain bindi plakaları mevcuttur.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Dünya üzerinde yangın Yangın Merdiveni Kapısı konusunda; konutlar da dahil geçmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu evetğundan en münteşir standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

Haricen antree iyi bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik sistem), ciğereride kullanılacaksa antipanik pas sistemine yer gereğince gerek bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir örgüda olan bu kırlar kazalı durumların suret göstericisidir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde şiddetli nitelikli yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi konum simultane bapnın olanaklı olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page